K Dance

Dans met heel je hart!

Lesaanbod:

Kidsswing

Zet muziek op en de kans is groot dat jouw zoon of dochter niet alleen meezingt, maar ook mee beweegt op de klanken van de muziek. Wat is er nou leuker dan zo’n actief swingend kind echt te leren dansen tijdens dansles voor kinderen bij Dansschool K Dance in Heeswijk.

De Kidswing is speciaal voor bedoeld voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar. De kleintjes leren dansen op leuke muziek uit de kids top 20. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gemakkelijke videoclipdansjes van zanggroepen als K3, kinderen voor kinderen, en alle andere bands en zangers die populair zijn bij de kleinere kinderen. Ook worden er fundansjes geleerd op de muziek die uw zoon of dochter leuk vindt. Bij Dansschool K Dance in Heeswijk is het dus altijd een feest!


Dancemix

Dans jij graag verschillende stijlen in één les? Omdat je van variatie, popmuziek en uitdaging houdt? Sluit je dan aan bij één van onze groepen. Je krijgt iedere les een klassieke warming-up of moderne-floor oefening. Daarnaast werk je aan een choreografieën waarin de stijlen klassiek, modern en jazz aangeboden worden. 

 

E-mailen
Info
Instagram